Dromenworkshop op aanvraag

De “Dromenworkshop op aanvraag” wil zeggen:

  • met een groep van 3 mensen meld je je aan voor een dagdeel workshop
  • met een groep van minimaal 5 mensen meld je je aan voor een gehele dag dromenworkshop in Rotterdam of Den Haag of online
  • geef een dromenworkshop cadeau aan iemand
  • gezamenlijk bepalen we een datum
  • op die datum vindt de dromenworkshop plaats met ieders dromen.

Waar ben jij benieuwd naar? Wat wil die ene droom jou vertellen?

Neem contact op met dromencoach Els Pet voor de mogelijkheden: bel 0703686708 of mail info@commcoach.nl

23 september 2023 dromenworkshop Rotterdam

Wie doet mee op 23 september 2023 dromenworkshop Rotterdam? In de dromenworkshop werken we op verschillende manieren met de dromen. Vanuit de invalshoek van dromen krijg je zicht op je huidige situatie of problemen, waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Ben jij ook benieuwd wat je dromen je te zeggen hebben?

Meld je aan vóór 13 september.

13 mei dromenworkshop

Op 19 november dromenworkshop is weer in Den Haag.

  • vrijdag 13 mei 2022 – gehele dag of ochtend – plaatsen vrij. Afhandelijk van het aantal deelnemers.
  • in de Vogelwijk te Den Haag.

Benieuwd naar je nachtelijke dromen? Meer bewust worden van wat je bezighoudt, irriteert of wenst? Met vrienden een workshop volgen en cadeau doen? Neem contact op met Dromencoach profiel Els Pet te Den Haag. Dromencoach

dromenworkshop najaar Den Haag

Belangstelling voor de Dromenworkshop Den Haag? In het najaar vinden 1 of 2 workshops plaats in de Vogelwijk Den Haag. Heb je voorkeur voor een datum, vraag die dan aan! Heb je een verjaarscadeau voor iemand, wil je met een groepje de workshop volgen, dan bepalen we gezamenlijk een datum. In een zaaltje is er genoeg ruimte om afstand te houden en gezamenlijk dromen te bespreken en de ervaring in te gaan. Wat vertellen dromen jou? Wat staat jou te doen? Wees benieuwd naar die dromen. Kijk voor meer informatie hier.

dromenworkshop weer in september Den Haag

De dromenworkshop is weer in september in Den Haag. Datum

  • woensdag 30 september 2020 – gehele dag of ochtend – plaatsen vrij.
  • in de Vogelwijk te Den Haag.

Benieuwd naar je nachtelijke dromen? Meer bewust worden van wat je bezighoudt, irriteert of wenst? Met vrienden een workshop volgen en cadeau doen? Neem contact op met Dromencoach profiel Els Pet te Den Haag.

diepte van dromen in workshop Dromen

 

 

 

 

Je kunt ook voor andere werkvormen kiezen.

Werkvormen Dromencoaching

weer in Den Haag dromenworkshop

Op maandagmorgen 29 juni is weer in Den Haag dromenworkshop in de Vogelwijk!

Van 10.15 tot 13.15 uur weer in Den Haag met nachtelijke dromen bezig zijn? Meld je aan en/of geef de dromenworkshop cadeau aan iemand. Welke dromen houden je bezig? Welke onbewuste boodschappen brengen ze je in de nacht?

Dromencoach Els Pet begeleidt deze workshop dromen sinds 2003.

Dromencoach Den Haag

 

Workshop Dromen Den Haag 10 juni

De eerstvolgende dromenworkshop is op 10 juni 2020 woensdagochtend. Nog plaatsen vrij voor de Dromenworkshop in Den Haag, Vogelwijk. Meld je aan of geef deze workshop Dromen cadeau aan mensen in je omgeving en aan jezelf.

Dromenworkshop gaat niet door 8 april 20

De Dromenworkshop 8 april 2020 gaat niet door. De eerstvolgende dromenworkshop is op 10 juni 2020 woensdagochtend. Nog plaatsen vrij voor de Dromenworkshop in Den Haag, Vogelwijk. Meld je aan of geef deze workshop Dromen cadeau aan mensen in je omgeving en aan jezelf.

Weer in Den Haag dromenworkshop

Ook in 2020 zijn er weer in Den Haag dromenworkshop. Op woensdag 8 april is de eerstvolgende. Ook benieuwd naar je nachtelijke dromen? Wat onthult de dromenworkshop over jouw onbewuste wensen?

Dromencoach Den Haag Klik hier voor informatie over de workshop Dromen in Den Haag in de Vogelwijk. Schrijf je in en geef de workshop cadeau aan iemand. Dromencoach Els Pet begeleidt de workshop.

8 april 20 Dromenworkshop Den Haag

Volg op 8 april 20 Dromenworkshop in Den Haag. Ontdek de kracht van dromen, de betekenis van jouw dromen voor jou, de mogelijke tips die jouw dromen je geven over wat jou dagelijks bezighoudt.  Dromencoach Els Pet begeleidt enkele keren per jaar een groepje dromers in de workshop Dromen Den Haag. Op verschillende manieren ga je met je dromen aan het werk.

De volgende data zijn 10 juni en 29 juni 2020.

Leuk als (verjaardags) cadeau: geef voor 8 april 20 Dromenworkshop Den Haag als cadeau! Dromencoach Den Haag

Als coach of beginnend coach leer je in de module Dromencoaching andere mensen begeleiden met de invalshoek van hun dromen. 2 dagen voluit bezig zijn met je talenten te ontwikkelen met droomopstellingen, theater, gestalt, uitbeelden van dromen.